Image

Team Challenge

En digital tjänst med personalhälsa i fokus

Tillsammans med Varberg In Motion har vi tagit fram en digital tjänst som vi kallar Team Challenge men ni kan kalla den vad ni vill.

Team Challenge är den ultimata plattformen för företag som strävar efter att främja personalhälsan och stärka gruppdynamiken bland sina anställda. Med Team Challenge ges du som företag möjlighet att skapa lag av dina medarbetare som sedan tävlar mot varandra genom att logga olika aktiviteter som ni själva bestämmer. Alla lag väljer lagnamn och sen drar tävlingen i gång och håller på så länge ni vill men rekommenderad tid är 8 veckor.

Skapa ert lag och definiera er egen tävling: Ni bestämmer vad tävlingen ska heta och sen anpassar vi utseendet så att det passar in i företags grafiska profil.  Innan tävlingen börjar bestämmer ni vilka aktiviteter som ska ge poäng och som är möjliga att logga. Det går även att ha bonuspoäng för aktiviteter som provas för allra första gången eller när flera från samma lag utför en aktivitet. Genom den användarvänliga tjänsten kan lagmedlemmarna logga sina framsteg och jämföra sitt lag med andra lag i på en topplista.
För att skapa en rättvis poängställning delas lagets total poäng på antalet lagmedlemmar. Så det gör inget att det inte är lika många i varje lag, vi rekommenderar 4-8 person i varje lag.

Främja personalhälsan genom mångfald: Team Challenge strävar efter att locka till en mångfald av aktiviteter för att tillgodose olika individuella intressen och behov. Det är en plattform som uppmuntrar anställda att vara aktiva och främjar inte bara fysisk hälsa utan också mental välbefinnande. Detta leder inte bara till ökad produktivitet utan också till ökad trivsel på arbetsplatsen.

Stärk lagandan och samarbetet: Genom att delta i lagbaserade aktiviteter på Team Challenge skapas en starkare laganda och förbättrat samarbete bland medarbetarna. Tävlingen skapar en känsla av samhörighet och gemensamma mål. Att utmana varandra och gemensamt sträva mot att förbättra hälsan inom gruppen främjar en positiv arbetsmiljö.

Mätbara resultat och belöningar: I tjänsten kan utvalda administratörer håll koll på vilka aktiviteter som loggas och på så sätt få en tydlig bild av era anställdas engagemang och aktiviteter. För att ytterligare stärka motivationen kan ni erbjuda belöningar och priser till de mest aktiva lagen. Detta stimulerar till kontinuerligt deltagande och uppmuntrar till sunda vanor.

Team Challenge är inte bara en plattform för att förbättra individuell hälsa utan också för att skapa en positiv arbetsplats där samarbete och välmående prioriteras. Genom att använda vår digitala friskvårdstjänst kan du som företag främja personalhälsan samtidigt som de stärker gruppdynamiken och skapar en mer hälsosam och produktiv arbetsplats. Varje lag, varje tävling och varje deltagande individ är en viktig del av resan mot en hälsosammare och mer sammansvetsad arbetsplats!

Anslut er till Team Challenge idag och skapa er egen unika väg mot ett hälsosammare och mer sammansvetsat företag!

Ni är inte ensamma

Senast ut som kört tävlingen är Varbergs Kusthotell och Coop Varberg.

Hur ansluter man sig?

Kul att ni är intresserade av vår tjänst. Kontakta oss för mer information om priser och hur ni går tillväga för att köra i gång.
Hör gärna av dig om du har frågor och funderingar.
Kontakta oss